Woningbouw

Woningbouw

Wilt u een vrijstaande woning laten bouwen, dan bent u bij ons aan het goede adres. In samenwerking met architecten verzorgen wij de complete realisatie van op maat gemaakte woningen.

Traditionele stapelbouw, maar ook nieuwe prefab methodes worden toegepast op uw op maat gesneden unieke ontwerp (geen standaard maatvoeringen). Ook verzorgen wij inbreidingsplannen (zoals het optrekken van een pand of appartementen tussen bestaande panden) en seriematige woningbouw (al dan niet in eigen beheer).

Wij zijn een familiebedrijf en kunnen daardoor een persoonlijke benadering bieden. Vanaf het eerste moment dat u contact met ons op neemt tot aan de aflevering van uw nieuwe woning heeft u te maken met één aanspreekpunt. Tijdens het bouwproject hebben wij intensief contact met u op basis van een wederzijds vertrouwen.

Bel voor meer informatie of vrijblijvende offerte: 076 - 501 23 56 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug voor een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Over ons

Volg ons

 

logos partners