Over ons

Bouwbedrijf Bos B.V. in Etten-Leur is een familiebedrijf in hart en nieren. Al 9 generaties lang hebben wij de meest uiteenlopende bouwprojecten gerealiseerd. Van utiliteitsbouw zoals scholen en industriële gebouwen en bedrijfspanden tot aan woningbouwprojecten, vrijstaande huizen, renovaties en verbouw.

In samenwerking met een vaste en betrouwbare pool van erkende onderaannemers en ZZP-ers hebben we in de afgelopen 150 jaar vele bouwprojecten gerealiseerd.

Voorbeelden van projecten die in de loop der jaren gerealiseerd zijn door ons, zijn rijksgebouwen zoals het Huis van Bewaring te Breda, het station en het voormalige politiebureau in Etten-Leur en diverse scholen zoals Adriaan van Bergen School, ook te Etten-Leur. Daarnaast waren we ook verantwoordelijk voor de bouw van woningen in de wijken Hooghuis, Griend en Grauwe Polder te Etten-Leur. Ook hebben we in eigen beheer woningbouwprojecten ontwikkeld en uitgevoerd. Vanuit Rotterdam/Moerdijk kwam er ook meer behoefte voor de bouw van bedrijfspanden in verband met de steeds groeiende industrie.

De laatste decennia hebben wij ons ook gespecialiseerd in betonwerk zoals voor machinefundaties en bedrijfsvloeren die aan specifieke eisen moeten voldoen voor fabrieken.

Daarnaast hebben we een goed geoutilleerde machinale timmerwerkplaats. Hierdoor kunnen wij op maat binnenshuis bouwbenodigdheden ontwerpen en direct vervaardigen.

Ook zetten wij ons actief in om jonge mensen in samenwerking met diverse scholen op te leiden tot bekwame vakmensen, zie leerbedrijf voor meer informatie.

De koffie staat klaar

Wij ontmoeten u graag! Onder het genot van een kopje koffie (of thee) kunnen we uw plannen bespreken.

Over ons

Volg ons

 

logos partners